فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان گفت:‌ اگر تفکر بسیجی نباشد تفکر انقلابی نیز وجود ندارد این دو اندیشه، لازم و ملزوم یکدیگرند. به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، سرهنگ پاسدار شاپور احمدی در در نشست اعطای احکام اعضای شورای بسیج حوزه سازمان منطقه آزاد اروند که با حضور معاون […]

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان گفت:‌ اگر تفکر بسیجی نباشد تفکر انقلابی نیز وجود ندارد این دو اندیشه، لازم و ملزوم یکدیگرند.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، سرهنگ پاسدار شاپور احمدی در در نشست اعطای احکام اعضای شورای بسیج حوزه سازمان منطقه آزاد اروند که با حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان و مسئولین ذیربط برگزار شد، با تأکید بر لازم و ملزوم بودن تفکر بسیجی و انقلابی، اظهار داشت: تفکر انقلابی منبعث از تفکر بسیجی است؛ یعنی کسی نمی تواند بگوید من انقلابی عمل می کنم ولی با تفکر بسیجی زاویه دارم.
وی ضمن تبریک دهه سراسر نور مبارک فجر که یادآور ایستادگی ها و بصیرت امام(ره) که توانستند غیرممکنی را ممکن بکنند، تصریح کرد: وقتی می خواهیم مطلبی را بیان کنیم اگر سابقه تاریخی آن را بازگو کنیم، بهتر مورد پذیرش قرار می گیرد.
سرهنگ احمدی خاطرنشان کرد:حضرت آقا در بیانیه گام دوم انقلاب که تأکید به مطالعه آن داشتند، یکسری کلیدواژه به کار برده اند و همه ما تأثیر آن کلیدواژه ها که دنیایی حرف و عمل در آن است را به خوبی می دانیم. به طور مثال کلید واژه کمک مومنانه به ذم من باعث شد که کشور ما از بحران عظیم کرونا که تمام ابرقدرت های دنیا در حل آن مانده اند، نجات پیدا کند و تا الان به سلامت از این گردنه عبور کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان جهان ۳ قطبی را دیگر کلیدواژه عنوان شده توسط مقام معظم رهبری در بیانه گام دوم انقلاب مطرح کرد و افزود: شاید پیش از این کسان دیگری این لفظ را گفته باشند ولی تا به امروز مصداقش را کسی نتوانسته بیاورد.
وی در ادامه با رجوع به تاریخ و سیر تشکیل جهان دوم و بلوک شرق و غرب که وجه مشترک شان نفی دین بود و گذری به تشکیل جنبش غیر متعهدها ، اذعان داشت: جنبش غیر متعهد ها که به گمان خیلی ها به دلیل قرار گرفتن حجم زیادی از کشورها در خود، قطب سوم محسوب می شد یک اشکال بزرگ داشت و آن عدم وجه مشترک بود. در واقع تنها وجه اشتراک آنها نفی غرب و شرق بود؛ اما جایگزینی برآن معرفی نکردند و نتوانستند جای خود را بعنوان قطب سوم در جهان بازکنند تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
سرهنگ احمدی ادامه داد: انقلاب اسلامی که به پیروزی رسید یک حرف جدید داشت؛ نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی. همانطور که حضرت آقا فرموده بودند ۲ بارزه اصلی انقلاب اسلامی یکی بحث به میدان آوردن مردم بود و دیگری احیای دین.
شاپور احمدی انقلاب اسلامی را الگویی برای دیگر کشورها دانست که دیگر با دین مبارزه نکنند و اقتصادشان را بر پایه سوسیالیست برنامه ریزی نکنند، و همچنان افزود: انقلاب اسلامی عنصر دین را در همه دنیا احیا کرد. در حال حاضر پس از هر انتخاباتی در دنیا یک شخصی در قالب هر دینی باید رای مردم را تنفیذ کند وگرنه آن رئیس جمهور برای زمامداری مشروعیت لازم را ندارد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آبادان در آخر تأکید کرد: عنصر دین نقش اساسی و محوری را در انقلاب اسلامی داشته و معیار و ملاک تمامی اعمال، رفتار، قراردادها و…بر پایه دین است.